Gelderblom Jeroen van Voornveld

Gelderblom Jeroen van Voornveld

Délifrance bij slagrij gelderblom

Sinds 28 september heeft onze slagerij iets nieuws: onze Délifrance corner! Hier kan je terecht voor heerlijke broodjes, perfect voor lunch of avondeten. We bakken en beleggen alle broodjes zelf in onze keuken, natuurlijk met ons eigen ambachtelijk gemaakte vlees.


Afbeelding ​​​​​​​

heerlijk lunchen

Geniet van de lunch in onze gezellige Délifrance corner. Wij hebben een ruime keuze aan ambachtelijk belegde broodjes. Kies uit verschillende soorten brood, zoals bruin, wit, baguettes of Italiaanse bollen. Allemaal vers afgebakken. Natuurlijk is al het beleg afkomstig van onze ambachtelijke slagerij en van de Gelderblom worstmakerij. Alleen het allerbeste vlees is goed genoeg voor ons. De kwaliteit is gegarandeerd. Sluit je lunch af met een lekker blikje fris of een flesje water. Het is allemaal te vinden in onze Délifrance corner.De beste broodjes van ermelo

Broodjes van slagerij Gelderblom zijn echt even iets anders. Bij ons kun je terecht voor de best belegde broodjes van Ermelo. Wij gebruiken alleen maar ambachtelijke ingredienten, van ons brood tot het vlees en de garnering. Allemaal zo vers als maar kan. Kom langs en geniet van onze klassiekers met filet americain en carpaccio, of stel je eigen creatieve combinatie samen.

Afbeelding

Neem plaats in onze gezellige hoek en geniet van de ruime keuze aan smaken. Onze toewijding en passie voor lekker eten is natuurlijk terug te vinden in ons gehele Délifrance aanbod. 

In onze slagerij streven we naar tevredenheid bij elke klant. Laat ons weten hoe we je ervaring nog specialer kunnen maken, of het nu gaat om een persoonlijke voorkeur voor beleg of een specifieke dieetwens. We staan altijd klaar om aan 

Geen zin om in de winkel na te denken over de bestelling? Dan kun je terecht bij onze webshop. Hier kun je snel en gemakkelijk ons hele aanbod zien en bestellen.

Bekijk ons Délifrance aanbod