Gelderblom Jeroen van Voornveld

Gelderblom Jeroen van Voornveld

Maaltijden & soepen

Onze maaltijden en soepen worden in eigen keuken vers bereid met verse, kwaliteitsproducten.

Alle gerechten kunnen naar elk gewenst gewicht uitgeschept worden in speciale magnetron- of ovenbakken. Eventueel kunnen alle maaltijden warm worden gemaakt. 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​







Ovenschotels

Alle ovenschotels worden in eigen keuken van uitsluitend verse ingrediënten gemaakt. Ze vormen, samen met een frisse salade, een complete maaltijd.

Wekelijks bieden wij hierin een wisselend aanbod met steeds verrassende schotels.
Omdat de ovenschotels geleverd worden in een oven- of magnetronbestendige verpakking, kunt u ze thuis gemakkelijk opwarmen.

Lekker en verantwoord.

Broccoligratin
Aspergegratin (gemaakt van verse asperges, seizoensgebonden)
Bougondische bloemkoolschotel
Bourgondische prei

Boerensmulpot
Rode kool met runderhachee
Witlofschotel
Varkenshaastruffelgratin
Kipgratin

Lasagne
Spinazie- eischotel
Spaghetti
Spitskool stroganoff


Stamppotten

Het hele jaar door hebben wij goedgevulde stamppotten. Maar niet alle stamppotten zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

Boerenkool, zuurkool en hutspot verkopen wij vooral in de herfst- en wintermaanden, terwijl andere stamppotten alleen in de zomer verkrijgbaar zijn.

Afbeelding


Zuurkool met rookworst en spek • Hutspot met klapstuk • Andijvie met spekjes • Boerenkool met worst • Snijbonenstamppot • Rode bietenstamppot •  Zomerstamppot

tip

Wel eens aan een stamppotbuffet gedacht?
Een heerlijk buffet met diverse soorten stamppotten met bijbehorende vleesproducten.



Vleesgerechten

Onze vleesgerechten smaken zoals u van uw slager mag verwachten: met heerlijk mals vlees, vers en goed gekruid. Alles uit eigen keuken. Een goede basis voor een gezonde maaltijd.

Dagelijks hebben we een selectie uit onderstaande gerechten klaar staan.

Kip in Bali ketjapsaus
Kip in ananas-chilisaus
Kip in pikante saus
Hachee; rundvlees
Goulash; rundvlees
Babi pangang; varkensvlees
Indische stoofpot

Veluwse stoofpot met o.a. varkensvlees, gemende groente
Hazenpeper (seizoensgebonden)
Hertengoulash (seizoensgebonden)
Groente-rundvleesschotel
Broccoli-champignonschotel
Beef stroganoff
Jagerschotel (met lamsvlees)


Chinese en Italiaanse gerechten

Heerlijke Chinese en Italiaanse gerechten die u snel op tafel kunt zetten. Deze zijn uitstekend te combineren met een van onze vleesgerechten. In onze eigen keuken bereid met uitsluitend verse ingrediënten. 

Bami
Nasi
Macaroni
Penneschotel met kipfilet, pesto en  groenten

Lasagne Bolognese
Spaghetti met pikante tomatensaus en groenten

Afbeelding






Afbeelding

Afbeelding

Soepen

Onze goedgevulde soepen zijn van topkwaliteit. Wij zijn van mening dat als je een kopje soep wilt eten, je daar ook van moet kunnen genieten. Wekelijks hebben we een selectie uit onderstaande smaken beschikbaar.

Kippensoep
Groentesoep
Bospaddenstoelensoep

Erwtensoep
Tomatensoep
Seizoensoep


Voor de lunch

Diverse gevulde stokbroodjes
Diverse quiches
Saucijzenbroodjes
Gevulde tortilla
Broodje gemak Deens of Italiaans
Veluws grillspek

Smulbroodjes (zie foto)
​​​​​​​Zeeuws spek
Diverse grillworst smaken
Spaanse wrap
Spare-ribs
​​​​​​​Nacho's


Snacks

Indische balletjes
Javaanse balletjes
Drummets
Kippenvleugels

Grillbillies
Chicken honey legs
Kippeling

Popeye Pie (zie foto)

Gekruid rundergehakt, met spinazie, Veluwse Beenham en kaas, in bladerdeeg gerold.
Het bakje kan zo de voorverwarmde oven in, 180 graden 20 minuten!
Heerlijk 's avonds als snack, maar ook zeer geschikt voor bij de lunch of diner.