Slagerij Gelderblom Jeroen van Voornveld |
Ermelo heeft een culinaire parel in zijn midden: Jeroen van Voornveld.
Op 37-jarige leeftijd heeft Jeroen al een indrukwekkende elf jaar in het slagersvak achter de rug, waarvan de laatste drie jaar als trotse Gelderblom ondernemer. "Mijn passie voor eten begon als kok en evolueerde in de ambachtelijke slagerij", deelt Jeroen, die na zijn koksopleiding de wereld van vlees ontdekte en er nooit meer uit wilde.
Bij Gelderblom heeft hij de perfecte balans gevonden tussen ondernemerschap en ondersteuning. "Gelderblom ontzorgt mij op essentiële punten en biedt een geweldig klankbord", legt Jeroen uit. Zijn specialiteiten? "Onze zelfgemaakte grillworst is een must-try, en voor een complete maaltijd of buffet moet je bij ons zijn", zegt hij enthousiast. Een hoogtepunt in Jeroens carrière was het winnen van de prijs ‘Beste Ondernemer van Ermelo’ in 2023. "Een geweldige waardering van mijn klanten," herinnert hij zich trots.
Zijn absolute specialiteit is de Tagliatelle Beef truffel, een gerecht dat de perfecte combinatie van zijn koks- en slagersachtergrond weerspiegelt. De slagerij van Jeroen is geëvolueerd van een traditionele vleeswinkel naar een plek waar je terecht kunt voor lunches, diners, buffetten en belegde broodjes. "Het is een prachtige ontwikkeling", zegt Jeroen. "Elke dag werk ik met kwaliteitsvlees en een fantastisch team."
Over zijn team is hij bijzonder lovend. "Klantgerichtheid, gezelligheid en de drive om nieuwe dingen te proberen maken mijn team tot toppers", vertelt hij. Samen zorgen ze ervoor dat elke klant met een glimlach de winkel verlaat. "Elke dag maken we er wat moois van!"
In onze slagerij bieden wij een vers en breed assortiment maaltijden. Van Hollandse stamppot tot een Oosterse kipschotel of een Winterse Hachee. Vers bereid met goede ingrediënten voor een complete en smakelijke maaltijd. Gewenste porties in passende verpakking met een goed bereidingsadvies. Proef het verschil, en geniet van de maaltijden van Gelderblom!
Vlees is onze kracht. We zijn continu bezig om het beste vlees te selecteren voor in onze winkels. Vers, Verantwoord en Vooral lekker. Onze gehaktproducten worden dagvers gemaakt, voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van de vet/vlees verhouding en behoren tot onze absolute topproducten. Van echt mager rundergehakt, verse tartaar en halfomgehakt voor een ouderwets balletje gehakt Last but not least: Onze Biefstuk behoort tot de absolute top. Van boterzachte kogelbiefstuk, tot biefstuk van de haas… dagvers gesneden op het door uw gewenste gewicht.
Als Gelderblom slagers zijn we continu in beweging om u dagelijks te verrassen met nieuwe en lekkere vleesspecialiteiten. Denk eens aan een Carpacciosteak, Italiaanse Kipfilet of een Ovenschaaltje van Varkenshaas, brie en honing. Op elke assortimentsgebied bieden we specialiteiten die u alleen bij een Gelderblom slager vindt. Crispy Grillspek, Wraps of een toastsalade van Gerookte kipfilet? Maak kennis met onze Quality specials en wordt fan van dit exclusieve assortiment.
Onze vleeswaren zijn grotendeels afkomstig uit eigen worstmakerij. Deze worstmakerij maakt ambachtelijke vleeswaren op hoog niveau op basis van geheime recepturen speciaal voor uw Gelderblom slager. Tot dit assortiment behoren diverse ham soorten, verse worst, saucijzen en gebraden gehakt, rookvlees en een tal van seizoens producten zoals Rookworst, BBQ-worst.
De Enk 18, 3851 NX Ermelo |
|
ma - vr |
08:00 - 18:00 uur |
zaterdag |
07:30 - 17:00 uur |
zondag |
gesloten |
Aanmelden voor de nieuwsbrief → | |
Bestel online |
|
Volg ons online |