Gelderblom Jeroen van Voornveld

Gelderblom Jeroen van Voornveld

​​​​​​​Nieuws

​​​​​​​Beste Ondernemer Ermelo

Afbeelding

Afbeelding


In Ermelo is een verkiezing gehouden voor de Beste Ondernemer van Ermelo. In de eerste ronde konden inwoners van Ermelo stemmen op hun favoriete ondernemer.

Jeroen werd met twee andere ondernemers genomineerd en hierna kon gestemd worden op de genomineerden. Er is volop gestemd door inwoners en ook een jury heeft de winkels beoordeeld.

Uiteindelijk won Jeroen deze prachtige titel!

Reactie van Jeroen: "Een hele grote eer én een beloning voor de fantastische jaren die we beleven als ondernemers!

Fantastisch vanwege de mooie kansen, de mooie plek op de Enk. Maar ook vanwege een schitterend team waar ik heel trots op ben! Waarin veel gezelligheid zit en waarin heel hard gewerkt wordt om het elke dag top voor elkaar te hebben.

Maar ook vooral fantastische jaren vanwege alle klanten die we dag in dag uit mogen bedienen! Bedankt voor al het vertrouwen en voor alle stemmen en lieve woorden die we voor deze prijs mochten ontvangen!"


Grillworst

We hebben weer een nieuwe smaak grillworst gemaakt:

"Grillworst kaas, spek en ui"!  Subtiel verwerkt en daardoor erg smaakvol!

Ovenschotel

Het werd tijd voor een nieuwe ovenschotel. Deze keer hebben wij voor u: "groente/kipschotel met zoete aardappel". Gecombineerd met een licht kruidige saus en kaas. een ware smaaksensatie!


Nieuw in het assortiment


Nieuw in de toonbank

erwtensoep

We hebben weer zelfgemaakte erwtensoep! Kom snel een emmertje halen want op=op!

OP = OP

desserts

We hebben vanaf nu ook heerlijke zelfgemaakte desserts in de toonbank!


Sponsor EFC'58

december 2021

Ook dit seizoen hebben we de sponsoring van de voetbalclub EFC'58 Ermelo voortgezet.

In verband met onze nieuwe huisstijl hebben we direct het bord op het veld laten aanpassen en daarnaast hebben we onze sponsoring uitgebreid door een deur te beplakken.

We wensen EFC’58 veel sportplezier toe!


SLAGERIJ GELDERBLOM NIEUWE CO-SPONSOR!

21 november 2021

Tijdens de rust van het duel DVS’33 Ermelo - ACV zette Jeroen van Voornveld van Slagerij Gelderblom zijn handtekening onder een CO-Sponsorovereenkomst!

Slagerij Gelderblom is al heel lang een begrijp in Ermelo, maar met de verhuizing naar het prachtige nieuwe winkelpand in de Enk en met een nieuwe eigenaar Jeroen van Voornveld heeft deze slagerij een prachtige toekomst! Wij heten Jeroen van harte welkom als nieuwe sponsor bij de grootste netwerkclub van de Noordwest-Veluwe en wensen hem heel veel plezier van zijn sponsoring. Uiteraard danken wij hem voor het vertrouwen in ons!

daarom ben ik sponsor

"Ik ben sponsor van DVS’33 Ermelo omdat ik het belangrijk vind om een bijdrage te leveren aan sport en ontspanning in Ermelo. Daarbij spreekt DVS’33 Ermelo mij enorm aan, vanwege het enorme plezier in en rondom de velden. Ook spreken de gezonde sportieve ambities me aan en de wil om gezamenlijk op te trekken, ook binnen de businessclub. Dat alles maakt dat ik met veel plezier sponsor ben geworden van DVS’33" - Jeroen van Voornveld

 Interne link

Afbeelding

Glutenvrij

Veel van onze producten zijn glutenvrij; mensen met een glutenvrij dieet kunnen voor vele producten bij ons terecht.

Vers rund- en varkensvlees (lappen) of andere producten kunt u beter bestellen, zodat wij dit apart voor u kunnen afsnijden (dit om te voorkomen dat het vlees met gluten in aanraking komt) of bereiden. Omdat deze producten buiten het normale productieproces bereid moeten worden, is het wenselijk deze tijdig te bestellen!

Hetzelfde geldt voor een aantal soorten vleeswaren, die glutenvrij bereid worden in eigen worstmakerij. Als u deze producten bestelt, worden deze op een geheel schone snijmachine gesneden.

Ook barbecuespecialiteiten, spiezen, pakketten en zelfs gourmetschotels zijn glutenvrij verkrijgbaar! Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Ingrediëntenverantwoording →​​​​​​​