Gelderblom Jeroen van Voornveld

Gelderblom Jeroen van Voornveld

Worstmakerij

Zoals u van een goede slagerij mag verwachten, werken wij met een eigen zelfstandige ambachtelijke worstmakerij.
De basis bestaat uit goed gesorteerde verse grondstoffen, die dagelijks in kleine porties verwerkt worden, om de versheid te waarborgen.
Onze worstmakerij heeft een eigen EEG-nummer, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt door de (Europese) overheid. Wekelijks wordt er gecontroleerd op de wetgeving, hygiëne en kwaliteit.

Bij Arnhem Rookworststad 2019 heeft Slagerij Gelderblom middels Worstmaker Hans van Leeuwen GOUD gewonnen in de categorieën Specialiteiten en Grof. 

Bij de vakwedstrijden van de VAS beurs in november 2019 heeft Slagerij Gelderblom middels Worstmaker Hans van Leeuwen GOUD gewonnen voor de fijne rookworst.








Eigen productie

Ruim 95% van onze vleeswaren zijn van eigen productie en naar eigen recepturen. Zo bewaren wij onze identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kun je niet zelf maken, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en zo verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen. Wij doen geen concessies met de imitatieproducten op de markt.

Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, dat we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijgt u bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens anders verkrijgbaar zijn. Sinds kort hebben wij een beperkt assortiment uit eigen worstmakerij zonder E-nummers.


grillworst 

Onze topper

Als echte grillworst verkopers, kregen we veel vraag naar een wat pikantere smaak. Een aanrader voor een ieder: onze sambal kaas grillworst! Licht pikant, in combinatie met gesmolten kaas, een ware smaaksensatie met een smeuïge bite.

De sambal kaas grillworst is lekker voor op brood of als snack, zowel koud als warm. Ons advies, 20 minuutjes in de oven op 175 °C en dan bij de borrel, dan is deze toch wel het lekkerst. Wij garanderen u, uw schaaltje is zo leeg.

Onze grillworst is een topper die u absoluut niet mag missen. Regelmatig met GOUD bekroond.


assortiment

Naturel • Kaas • Sambal kaas • Franse • Zwitsers • Spaans • Canadian


Grillhoek

In onze toonbank hebben wij een speciale grillhoek. Hier vindt u een ruim assortiment aan gegrilde producten. Producten voor op brood, voor bij de borrel of voor bij de warme maaltijd.

Gegrilde kip • Kippenpoten • Spareribs • Drumsticks • Drummets • Snackballetjes • Zeeuws spek • Chicken honey legs • Zeeuws spek sambal ketjap • Kippeling • Quiche lorainne • Gebraden gehaktbal


Paté

In ons assortiment bieden wij een wisselend aanbod aan patés. Heerlijk voor bij een borrel, eventueel in combinatie met onze andere specialiteiten.



Brandt & Levie

Op onze toonbank vindt u de smakelijke worsten van Brandt & Levie.

De droge worsten worden handgemaakt en langzaam gerijpt in de Amsterdamse worstenmakerij. Dit doen ze via een speciale methode uit Italië, geleerd van gerenomeerde slagers.

Om alle delen van het varken te kunnen gebruiken worden door Brandt & Levie ook verse worsten en vleeswaren gemaakt.

Bij Brandt & Levie werken ze uitsluitend met goed gehouden varkens. Eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens van Nederlandse bodem.